En ny hemsida börjar ta form

2012-01-27

Västernorrlänningar!

En ny hemsida börjar se dagens ljus. Vi har börjat skissa på en ny hemsida för föreningen. Tanken är att den här sidan, som du nu befinner dig på, kommer att ha samma webbadress som den nuvarande (www.i21kf.se). I väntan på att alllt skall bli klart heter den här sidan www.i21kf.dinstudio.se.

Den nuvarande/ordinarie hemsidan kommer att ligga kvar och vara öppen fram tills dess att namnbytet är klart, dock utan några uppdateringar.

Vi hoppas att denna nystart kommer att vara till gagn för er medlemmar i kamratföreningen. Dock fyller innehållet inte på av sig självt..... Här behöver vi er hjälp med att tala om för oss vad ni vill att sidan skall innehålla, för att utgöra en så intressant, modern och innehållsrik medlemssida som möjligt.

Skicka gärna ett mail eller två och tala om vad just du tycker att sidan skall fyllas på med.

Tillsammans kan vi göra sidan till något bra!

/Webbredaktionen

Antal kommentarer: 3

2012-03-22 12:03:21 - Sten Lindgren, E-postadressen är dold

Hej, kul att ni tänker använda "dinstudio". Jag har bl.a. gjort en hemsida åt vår bostadsrättsförening www.fyrisstrand.se med dinstudio som bas och det har fungerat perfekt. Bra support också. Eftersom jag har experimenterat med sidan i snart ett år har jag fått en del erfarenhet och hjälper gärna till. Hälsningar /Sten :O

2023-04-12 04:33:16 - Henry Maynard, E-postadressen är dold

I was able to locate your webpage. It's astounding and fascinating at the same time. Honestly, I was blown away by this writing of yours. Thank you for providing us with this insightful data. krunkerio.io

2023-12-07 07:54:30 - kopia rolex, E-postadressen är dold, www.rolex-kopia.se

Den mest intressanta av dessa modeller är förstås Rolex Daytona Blaken Rainbow baserad på denna modell, 116520.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)