Ordförande har ordet juni 2015

2015-06-04

Ordförande har ordet juni 2015

 

En vinter går snabbt. En vinter som kanske inte var som våra barndomsvintrar med snö från 1:a november och en april med sol och skare. Vi får nog tyvärr vänja oss vid de nya vintrarna, har flera vetenskapliga utredningar visat.

Kamratföreningen jobbar oförtrutet vidare oavsett väder och med flera projekt. Allt ifrån datakurser, utflykter i olika former, arbetet med den nya boken, bäste soldat, föredrag och lyrik på Solgården är exempel på några aktiviteter.

Det är med glädje man ser all vitalitet och att många tar egna initiativ och ordnar till allas bästa. Jag vill på detta enkla sätt visa min uppskattning och tacka alla som bidragit till detta.

Nu väntar en sommar, vår barndomssommar, får vi hoppas. Med 25 gradigt vatten, som det var på Piholmen då det begav sig. En tid för återhämtning och kreativt tänkande. Vår kommande boks artikelförfattare får kanske nya infallsvinklar i hängmattan.

Vi ser därefter fram mot en intensiv höst med massor av spännande inslag och hoppas att många  kommer till” Helgumsdagen” den 5 juli.

 

Ha en skön sommar!

/Hans

Antal kommentarer: 1

2015-06-05 22:08:15 - Anders Ek, E-postadressen är dold

Instämmer till fullo i Hans hyllningar till ALLA som gör ett uppoffrande och högkvalitativt arbete för oss medlemmar och vårt gamla regemente.

Önskar er alla en RIKTIGT SKÖN SOMMAR :)!

Anders
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)